Eat Healty, Fight Back

Is Featback iets voor mij?


Deze zelftest geeft je de mogelijkheid om te bepalen wat jouw risico is op het ontwikkelen van een eetstoornis. Bovendien kun je er door deze test achterkomen of Featback op dit moment iets voor jou is. De test neemt ongeveer 5 minuten in beslag en de resultaten worden direct aan je bekendgemaakt. Alle informatie die je prijsgeeft zal strikt vertrouwelijk worden behandeld en je anonimiteit wordt gewaarborgd.

De vragen hebben betrekking op je eetgedrag en op je gedachten en gevoelens met betrekking tot je gewicht en figuur. Om je een goed advies te geven, is het belangrijk dat je de vragen rustig en eerlijk beantwoordt. Er worden geen diagnoses gesteld. De vragen zijn alleen bedoeld om een grof beeld te vormen van de eventuele eetproblematiek en om duidelijkheid te kunnen geven over de bruikbaarheid van dit programma in jouw situatie.
Aangezien we voor de technische uitvoering samenwerken met onze Partners van de Universiteit Heidelberg, ziet de pagina waar je naar doorgelinkt wordt er iets anders uit.

Start zelftest

Test hier of je een gezond gewicht hebt