Eat Healty, Fight Back

Deelname aan Featback


Zelftest en aanmelding

Na het invullen van de zelftest Is Featback iets voor mij? krijg je een automatisch advies aan de hand van je antwoorden waaruit blijkt of het zinvol lijkt voor jou om mee te doen aan dit programma. Nadat je het advies hebt gekregen, kun je zelf besluiten om je al dan niet te registreren. Om je te kunnen aanmelden dien je dus altijd eerst deze test te doen.

Anonieme registratie

Je kunt je registreren met je eigen naam en e-mailadres of een fictieve naam en bijpassend e-mailadres gebruiken (het moet natuurlijk wel een bestaand en dus werkend e-mailadres zijn; dit adres gebruiken wij om met jou te communiceren). Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en je de feedback te sturen die op jouw situatie van toepassing is, hebben we echter wel wat persoonlijke gegevens van je nodig. Het gaat dan om gegevens zoals leeftijd, lengte en gewicht en of je momenteel in behandeling bent of ooit bent geweest. Alle informatie die je opgeeft wordt strikt vertrouwelijk behandeld en je anonimiteit wordt altijd gewaarborgd.

Monitoringsvragen en feedback

Na registratie kun je starten met het invullen van de wekelijkse monitoringsvragen. Het invullen van deze vragen neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Zodra je de vragenlijst hebt ingevuld krijg je de feedback in beeld. Tevens krijg je dit bericht nagestuurd op je e-mailadres zodat je het altijd kunt nalezen. Vervolgens krijg je iedere week weer een e-mail met een link naar de online vragenlijst.

Iedere week invullen

Op basis van de informatie die je verstrekt, ontvang je feedback die toegespitst is op jouw specifieke situatie. Je antwoorden worden telkens vergeleken met die van de week (let op, dus niet de keer) ervoor. Het is daarom van belang dat je de vragenlijst iedere week invult, zodat eventuele veranderingen (positieve ontwikkelingen of achteruitgang) in de feedback kunnen worden verwerkt en de berichten die je ontvangt persoonlijker, gevarieerder en meer toegespitst zullen zijn op jouw individuele situatie. Indien je de vragenlijst een week vergeet in te vullen of overslaat, dan kunnen je antwoorden niet worden vergeleken met die van de week ervoor, en wordt de feedback algemener. Probeer de vragenlijsten dus bij te houden, zodat je het programma optimaal benut.

Klik hier om naar de zelftest te gaan.